Festival PAN

PAN 2021 - Výsledky

Priatelia divadla pohybu, ďakujeme všetkým Vám ktorí ste sa prišli s nami ukázať, učiť, zabaviť ale hlavne spraviť vianoce vtedy, kedy ich čaká len málokto. Prekrásne 4 dni sú za nami a nám už ostáva len rekapitulovať a bilancovať... Poďme teda na to:
PAN2021 - Výsledky PAN2021 - Mímov denník

Straty a nálezy:
Každoročne nájdeme množstvo čiapok, rukavíc a šálov... Tentokrát žiadna čapica, pálčáky čí šála... Asi preto, lebo sme sa stretli v mámi a prevažne sa nosili kraťase.

Našli sa ale tieto okuliare tu... Ktokoľvek kto má informácie o majiteľovi, alebo je majiteľ volajte a píšte...

Miro Kasprzyk
0905 244 259
miro.kasprzyk@gmail.com

Stanko Štofčík
‭0915 859 596‬
programy@dklm.sk



ZMENA TERMÍNU! ZMENA TERMÍNU!


OFICIÁLNE SPRÁVY DŇA:
MIROSLAV KASPRZYK A DOM KULTÚRY LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ oznamujú:
PREKLADÁME FESTIVAL PAN, ktorý sa pôvodne mal konať 24. - 27. 11. 2021,
potom následne sa mal konať v termíne 2. marec - 5. marec 2022 sa oficiálne presúva
NA NOVÝ MÁJOVÝ TERMÍN 18. máj - 21. máj 2022!!!

Hádam nám donesie šťastie.
DRŽME SI PAĽCE, PRIATELIA V POHYBE A UMENÍ!

Nepredvídateľná pandemická situácia a zhoršujúce sa aktuálne podmienky, nehovoriac o výhľadoch, nám opäť znemožňujú zorganizovať náš obľúbený PANtastický festival PAN v plánovanom marcovom termíne, bezpečne a bez ohrozenia nákazou. Aj keď sme mali všetko pripravené a naplánované tak, aby sa konečne pri dodržaní všetkých obmedzení, náš festival bezpečne uskutočnil, corona je proti. Po zodpovednom a spoločnom zvážení vedením Domu kultúry, organizátorov a zmapovaní situácie, presúvame termín konania festivalu na máj, ktorý odporúčajú, aj odborníci. Po oslovení všetkých zainteresovaných, Vám s radosťou oznamujeme: Organizátori, lektori, účinkujúci, majster Sládek, Adam Halaš a HAMU Praha, Aďko Ohrádka, jubilujúci Vladko Kulíšek, Helmime Kasprzyk, FEM, AMIS, aj všetci okolo sú na nový termín pripravení a tešia sa na Vás. Program festivalu ostáva zachovaný, počínajúc výučbou v 10 dielňach, končiac hosťovskými inscenáciami. S dôverou a so srdcom na dlani ĎAKUJEME ZA POROZUMENIE. PROSÍM ZAPÍŠTE SI NOVÝ TERMÍN 28meho májového PANu A DAJTE VEDIEŤ VŠETKÝM. S našim umením ticha sa stretneme 18. mája - 21. mája 2022. Verím, že sa nám podarí mať v roku 2022 - neuveriteľné dva PANy. Projekt na klasický 29. ročník PAN 23.11.2022 až 26.11.2022 je na FPÚ a čakáme na výsledok. Kto miluje PAN, nikdy nie je sám!

                         Miroslav Kasprzyk a Stanislav Štofčík

PREKLADÁME FESTIVAL PAN 28. ročník, ktorý sa mal konať 24. - 27. 11. 2021


OFICIÁLNE SPRÁVY DŇA:
MIROSLAV KASPRZYK A DOM KULTÚRY LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ oznamujú:
PREKLADÁME FESTIVAL PAN 28. ročník, ktorý sa mal konať 24. -27. 11. 2021, NA NOVÝ JARNÝ TERMÍN 2. marec - 5. marec 2022!!! Hádam nám donesie šťastie.

Do poslednej možnej chvíle sme dúfali a pripravovali všetko tak, aby sa konečne pri dodržaní všetkých obmedzení, náš milovaný festival PAN, bezpečne uskutočnil. Organizátori, lektori, účinkujúci, majster Sládek, HAMU, Aďko Ohrádka, jubilujúci Vladko Kulíšek, Helmime Kasprzyk, FEM, AMIS, aj prihlásení účastníci a diváci v plnom očkovaní sa tešili na Liptov. Pretože sa situácia na Slovensku a v Liptovskomikulášskom okrese začiernila a dramaticky zhoršila, o čom svedčia posledné tlačové vyhlásenia odborníkov a vlády SR, zmeny v kovid automate, musíme zaujať zodpovedné stanovisko. Vzhľadom na nové skutočnosti v oblasti hygienických predpisov, ktoré výrazne obmedzujú počet očkovaných ľudí na hromadných podujatiach a ďalších sprísneniach, nie sme schopní bezpečne, organizačne ani ekonomicky, festival PAN zorganizovať. Je nám to nesmierne ľúto, ale kvôli takto zhoršenej pandemickej situácii, sprísneným predpisom a obmedzeniam, musíme festival PAN presunúť na iný, epidemiologicky priaznivejší termín. S dôverou a so srdcom na dlani ĎAKUJEME ZA POROZUMENIE.

VEĽMI SA VŠETKÝM OSPRAVEDLŃUJEME.
Po štvrtý krát všetko pripravené, ale proti corone sa jednoducho nedá...
PROSÍM ZAPÍŠTE SI NOVÝ TERMÍN 28meho PANu A DAJTE VEDIEŤ VŠETKÝM.

Ešte raz prepáčte.

Pozitívna správa na záver.
Nezlomí nás nič. Preto sme nelenili a projekt na klasický 29. ročník PAN 23.11.2022 až 26.11.2022 sme so Stankom odovzdali :-)
Kto miluje PAN, nikdy nie je sám!
                         Miroslav Kasprzyk a Stanislav Štofčík

PAN príde v novembri...


PAN bude! Nádej neumiera, ostáva stále živá! Nevieme ešte aké polená obmedzení nám budú kladené pod nohy, ale veľmi chceme a spravíme všetko preto aby sme mali naš vianoce. Tie pravé divadelné vianoce. Prihláška už uzrela svetlo sveta, chceme sa s ňou s vami podeliť. Neváhajte dlho.


PAN2021 - Záväzná prihláška PAN2021 - Dielne a lektori

Plagát PAN 2021

PAN 2021 plagat


Miro Kasprzyk







Nezabudni aj na Facebook!
Miro Kasprzyk
+421 905 244 259
mim.kasprzyk[a]gmail.com
www.kasprzyk.sk
Dom kultúry Liptovský Mikuláš
Stanislav Štofčík
Hollého 4
031 01 Liptovský Mikuláš
044 556 4014
+421 915 859 596
programy[a]dklm.sk
www.dklm.sk