Kontakt

Mgr. Natália Novotná
Občianske združenie ATĎ
Dukelských Hrdinov 33/9
965 01 Žiar nad Hronom

email: alala . nat @ gmail . com
tel: 0905 552 576

Lektori a inštruktori





Odkazy








Minulé ročníky

      Po tábore 2010
      Po tábore 2011
      Po tábore 2012
      Všetky videá z LDT

Pozor pozor na známosť sa dáva táto správa:
Podľa výšky prisľúbeného grantu sa kalkulovala i cena. Zmluva z ministerstva je na stole a grant je o podstatný kus nižší ako pôvodne prisľúbený. Preto muselo dojsť k opätovnej kalkulácií ceny a tá sa stanovila o celých 10,- € slovenských vyššie. S pukaním srdca nás to mrzí, ale opatrenia boli nevyhnutné a zoškrtalo sa to najmenej potrebné, aby cena mohla ostať i naďalej tak priateľná!



Existujú chvíle, ktoré je potrebné zopakovať! K takýmto chvíľam istotne patrí i LETNÝ DIVADELNÝ TÁBOR pri Počúvadle. Škola v prírode je otvorená aj počas leta, no nevyučuje sa tu slovenský jazyk, matematika, zemepis, alebo akýkoľvek iný predmet, ktorý nájdete v škole. Dielňa pantomímy, tanca, dramatiky, žonglovania, angličtiny patria už mnohé roky k tomu, čo vieme naučiť. Taktiež aj krátkodobé dielne ktoré vždy ostávajú ako prekvapenie až do samotného tábora, alebo príde aj tento rok kúzelník, či nahrávacie štúdio priamo pri Počúvadle? Každý večer iný program do ktorého sa účastníci z celého Slovenska zapájajú a aj keď sa poznajú niekoľko hodín spolupracujú okamžite ako “jeden za všetkých, všetci za jedného!

LIST RODIČOM LDT 2013 PRIHLÁŠKA LDT 2013
LIST STARŠÍM LDT 2013

Táborom prešlo množstvo detí vo všetkých vekových kategóriách, rok čo rok sa k nám vracajú a Letný Divadelný Tábor na Počúvadle patrí k sviatku pripomínajúci Vianoce, akurát také Vianoce uprostred leta. Ale písať o tom všetkom netreba, deti ktoré sa rok čo rok vracajú sú toho tým najlepším dôkazom.

4/2013 by Pavel Surový